Web dizajn

Pored štampanog reklamnog materijala potreban vam je i web sajt kao reklama na internetu. Mi smo tu da ga napravimo za vas.

Pravila modernog web-dizajna zahtevaju responsivnost i brzo ažuriranje. Responsivni web-sajtovi su oni sajtovi koji se optimizovano prikazuju na svim uređajima i rezolucijama ekrana tih uređaja.

Savremene komunikacione tehnologije su dovele do toga da se oko 75% internet pregleda vrši preko mobilnih uređaja (mobilnih telefona i tablet uređaja). U vezi sa tim trendovima i web dizajn se razvija i zahtevi tržišta su takvi da se korisnici uvek opredeljuju za usluge kompanija čiji su web sajtovi prilagođeni pregledu na mobilnim uređajima.

Naše opredeljenje je da ponudimo novim kompanijama, preduzetnicima i fizičkim licima izradu savremenog i optimizovanog web sajta koji će u potpunosti zadovoljiti njihove potrebe i na pravi način ih predstaviti.

U zavisnosti od vaših potreba i zahteva mi ćemo napraviti najbolji paket za vašu internet prezentaciju i na pravi način je optimizovati za brz pristup u pretrazi i prikazivanje.

Kontaktirajte nas putem MAIL-a i pošaljite nam vaš upit ili zahtev